Transport Hazeldonk

Transport Hazeldonk Oostvogels is gespecialiseerd in transport en distributie van verschillende producten door de hele wereld heen. De transport Hazeldonk zijn in opkomst en dat geldt zeker voor Oostvogels. Het bedrijf bestaat meer dan 80 jaar en is gespecialiseerd in binnenlandse en buitenlandse transport en distributie.

Dagelijks rijden de vrachtwagens van Oostvogels met hun kostbare lading duizenden kilometers door allerlei landen heen. Dit vraagt veel van de vrachtwagens en daarom investeert Oostvogels continu in de meest moderne vrachtwagencombinaties en uitstekend onderhoud.

Wie zijn Oostvogels?

In 1930, op 18-jarige leeftijd begon de ondernemende Oostvogels Sr. in het Brabantse grensplaatsje Achtmaal zijn eigen bedrijf.

De eerste opdracht was het vervoeren van grond naar het plaatselijke moeras. Nog geen twee jaar later werden paard en wagen vervangen door een echte vrachtwagen en begon het vervoer van vee en agrarische producten. Na de oorlog werden de activiteiten hervat met een voormalige leger-GMC, waarna in 1960 de eerste nieuwe wagens weer werden aangeschaft.

In 1968 droeg Oostvogels Sr. zijn bedrijf officieel over aan 2 van zijn zonen, die de zaken voortvarend aanpakten met 4 nieuwe wagens en de bouw van een 1000m² groot magazijn. Toen zijn broer in 1989 om gezondheidsredenen moest afhaken ging Johan Oostvogels alleen verder met de zaak. Later verhuisde Oostvogels BV naar het strategisch gelegen industrieterrein Hazeldonk.