Brommer kopen

Online een brommer kopen is een stuk eenvoudiger, dan een brommer kopen bij je bromfietswinkel in de buurt. Je kunt heel simpel online een brommer kopen en deze dan bij je thuis laten bezorgen. Je kunt de brommer rijklaar en verzekerd bij je thuis laten bezorgen.

Tips voor brommer kopen

Indien je een brommer gaat kopen, is het verstandig dat je onze tips goed doorleest. Denk ten eerste aan de frequentie dat je de scooter gaat gebruiken. Ga je de brommer gebruiken om naar werk toe te rijden of puur voor plezier?

Goedkope brommers zijn namelijk niet altijd even een goede keuze, als je ze gaat gebruiken voor dagelijks gebruik. Er zit namelijk zeker een verschil in kwaliteit in en bij dagelijks gebruik is de betrouwbaarheid extra belangrijk.

Chinese brommers zijn bijvoorbeeld uitstekend geschikt om als plezierbrommer in te zetten, maar iets minder geschikt om elke dag te gebruiken. Een ander belangrijk punt is de snelheid. Een bromscooter rijdt maximaal 45 km p/u, terwijl de snorscooter 25 km p/u.

Tweedehands of nieuw?

Als je veel waarde hecht aan een betrouwbare scooter, dan raden we je een nieuwe scooter of brommer aan. Bij een tweedehands scooter is vaak de technische staat onduidelijk en kunnen de kosten daarbij flink oplopen.

Het zou dan ook vervelend zijn wanneer je een hoop geld hebt uitgegeven en je mooie brommer op korte termijn stuk gaat. Daarnaast ontvang je bij een nieuwe scooter altijd garantie.