Outdoor lasergamen, nog leuker, nog spannender

Een nieuwe trend in de wereld van het lasergamen in Utrecht is dat dit populaire spel, waarbij alles draait om je tegenstander te raken en je zelf moet voorkomen dat je geraakt wordt, nu ook in de open lucht gespeeld kan worden. Zo combineer je de spanning van het spel met een uitje in de buitenlucht. Je zult merken dat het spelen hierdoor een hele andere dimensie krijgt, nog levensechter, nog sensationeler.

Samenwerken in teamverband

Je speelt het spel in teamverband. Gewapend met een lasergun en een speciaal laserpak dat oplicht wanneer je geraakt wordt, trek je de bossen in. Je kunt je verschuilen achter bomen en struiken en je verstoppen in een kuil. Dan weer rennend, dan weer sluipend leg je een parcours af. Het is belangrijk dat je met elkaar samenwerkt, het gaat immers niet alleen om snelheid maar ook om tactiek en concentratie. Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om winnen. Welk team scoort de meest punten, welk team mag zich de winnaar noemen.

Een compleet uitje

Er zijn een aantal lasergame aanbieders waarbij je dit spel op een buitenlocatie kunt spelen. Het bedrijf Gotcha biedt zelfs de mogelijkheid om op 13 verschillende locaties in het hele land het spel in de vrije natuur te spelen. Er is dus altijd een locatie bij jou in de buurt.
Outdoor lasergamen is een ideaal uitje wanneer je iets leuks wilt ondernemen met je vrienden, familie of collega’s. Om het feest compleet te maken kun je eindigen met een hapje en een drankje in een nabijgelegen eetgelegenheid.