Tuinhuis kopen

Elke tuin vraagt om een andere benadering en daarvan zijn wij ons bewust. Bij ons vindt u daarom niet alleen een zeer uitgebreide keuze in verschillende afmetingen of goedkope blokhutten, maar bieden wij tevens de mogelijkheid om uw blokhut op maat te laten maken, van bijvoorbeeld Lugarde.

Daarnaast leveren wij houten garages in standaardformaten, maar een op maat gemaakte houten garage van bijvoorbeeld Grandcasa bestellen is eveneens mogelijk. Een onderhoudsvrij tuinhuis gemaakt van metaal of kunststof waar u na plaatsing geen omkijken meer naar hebt wat betreft het onderhoud, stem uw keuze gewoon af op uw wensen en eisen.

Verder kan door plaatsing van een overkapping los of in combinatie met een blokhut een sfeervolle buitenruimte gecreƫerd worden. Natuurlijk is een mooie glazen tuinkas een schitterende aanvulling in elke tuin, maar als u hiervoor geen ruimte heeft en toch op kleine schaal groente wilt kweken dan is het raadzaam een kleine kweektunnel te plaatsen.

Een houten garage is niet alleen praktisch, maar gemaakt van hout zorgt deze voor een natuurlijke uitstraling die mooi aansluit op het ontwerp van elke tuin.

Tuinhuis kopen bij Lugarde