Bitvavo.com

Ooit eens gehoord van Bitvavo.com? Handelen op de cryptomarkt vereist een betrouwbaar handelsplatform. Daarom ben ik erg enthousiast over Bitvavo, een Nederlandse aanbieder van cryptocurrency’s die gevestigd is in Amsterdam.

Overheden zitten steeds meer in hun maag met de wijze waarop zij nu precies met de opkomst van digitale betalings eenheden en blockchaintechnologie moeten omgaan.

Met name de wet- en regelgeving omtrent cryptomunten is een lastig element. In Den Haag gaan stemmen op om de cryptocurrency’s te verbieden, maar dat is geen haalbare kaart. Daarom gaat onze overheid intensief met andere landen samenwerken om misbruik van virtuele valuta door criminelen en terreurorganisaties tegen te gaan.

Bitvavo is een platform (website) waarmee je populaire cryptocurrency kunt kopen, zoals Bitcoin, maar ook Ripple en Ethereum. Naast het kopen van cryptocurrency, kun je ook cryptocurrency verkopen via Bitvavo.

Hetgeen wat Bitvavo anders maakt dan ‘de rest’ is het gebruiksvriendelijke systeem en de goedkope transactiekosten én de super snelle klantenservice, waar ik later in deze review nog op terugkom.

Deze cryptomunten kun je momenteel bij Bitvavo kopen en verkopen:

Bitcoin Cash
Dash
Ethereum
Bitcoin
Litecoin
NEO
Qtum
NEM
Stellar
Monero
Ripple
Verge
Zcash